VIP Selection & Jeunes Restaurateurs
Culinair genieten op uw vlucht
In samenwerking met ‘Jeunes Restaurateurs’, een kwaliteitsgroepering van jonge chefs, serveren wij u verrassende maaltijden tijdens uw vlucht met TUI fly. De gastronomische warme of koude maaltijden voor dit seizoen zijn samengesteld door 2 topchefs van het kwaliteitslabel JRE: Olivier Bauche van La Gloriette in Marche-en-Fammene en David Heine van La Fleur de Thym in Houffalize.
Topgastronomie volgens de ‘Jeunes Restaurateurs’
Omdat de jonge en talentvolle chefkoks van de ‘Jeunes Restaurateurs’ als geen ander weten wat topgastronomie is, hebben we ze naar een selectie van onze hotels gestuurd om na te gaan hoe deze op gastronomisch vlak scoren. Na proeven, evalueren en bijsturen hebben ze enkele hotels voorgedragen waarvan het à-la-carterestaurant het prestigieuze label ‘Selected by Jeunes Restaurateurs’ verdient. Op culinair vlak zijn ze de ‘crème de la crème’ uit ons aanbod.